Preuzimanje vozila

Provjerite da li imate svu relevantnu dokumentaciju prije nego što preuzmete Vaše vozilo:

* Vozačka dozvola (oba dijela).
* Glavne kreditne kartice.
- Imajte na umu da iako imate vaučer za najam vozila i dalje će biti potrebno ostaviti depozit putem vaše kreditne kartice. Gotovina / Čekovi i debitne kartice obično nisu prihvatljive.
* Potvrda rezervacije detalja.
* Putovnica, plus jedan drugi oblik osobne isprave legitimacije (npr. osobna iskaznica/kreditna kartica).


To neće uvijek biti potrebno međutim, preporučujemo vam da u potpunosti budete spremni kako bi se izbjegle moguće neugodnosti.


Stanje vozila

Prilikom iznajmljivanja Vaše vozilo treba biti spremno za najam. Cilj nam je osigurati da sva vozila budu čista i u ispravnom stanju. Međutim, u rijetkim prilikama može se dogoditi da ovi standardi nisu ispunjeni, u tom slučaju kontaktirajte člana osoblja. To će omogućiti da riješite situaciju prije nego napustite poslovnicu.

Pregled vozila prije najma

Prilikom iznajmljivanja vozila bit će vam uručen obrazac sa označenim oštećenjima na vozilu koji morate potpisati. Ovaj obrazac sadrži sva oštećenja na vozilu. Vrlo je važno da vozilo pregledate prije preuzimanja i u slučaju da neko oštećenje nije zabilježeno skrenete pozornost osoblju. Prilikom povrata vozila stranka će biti odgovorna za bilo koje novo oštećenje koje nije zabilježeno na obrascu prilikom preuzimanja.

Gorivo

Prilikom preuzimanja spremnik vozila je pun goriva. Međutim, neke poslovnice imaju nekoliko opcija vezano uz gorivo. Ukoliko su ove opcije dostupne u poslovnici u kojoj iznajmljujete vozilo možete birati između sljedećeg:

- platiti unaprijed za gorivo i vratiti spremnik prazan. Osoblje će napuniti gorivo na benzinskoj postaji bez povrata sredstava za eventualno neiskorišteno gorivo.

- ukoliko niste sigurni koliko ćete goriva potrošiti i planirate napuniti spremnik s gorivom, preporučamo da ne plaćate ništa unaprijed, vratite spremnik goriva pun i izbjegnite dodatnu naplatu usluge punjenja goriva.

- ako ne preuzmete vozilo s punim spremnikom i nemate vremena za tankiranje prilikom povrata vozila, naplatit će vam se samo razlika goriva. Razlika se naplaćuje po litri, a osoblje vam može dati informaciju kolika je cijena te usluge.